Translate

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

201.The Allen Oldies Band : Miserlou

H "The Allen Oldies Band" είναι μια χορευτική μπάντα που αναβιώνει με ενέργεια και ενθουσιασμό τις ποπ και ροκ επιτυχίες του '50 και του '60. Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 1996 από τον τραγουδιστή Allen Hill και μέλη του είναι ο Jim Henkel (κιθάρα,τραγούδι), David Schoenbaum(όργανο, κιθάρα), Mikey Trafton (μπάσο, τραγούδι), David Beebe(τρομπέτα, μπάσο, ντραμς, τραγούδι) και Eric C. Hughes (ντραμς).
Η μπάντα κάνει εμφανίσεις σε κλαμπ, πάρτυ, γάμους και εκδηλώσεις εταιριών στο Τέξας, στην Καλιφόρνια, στη Τζόρτζια, στην Πενσυλβάνια, στη Λουιζιάνα, στο Ιλινόις, στη Νέα Υόρκη, στο Νιου Τζέρσι, αλλά και στο Μέξικο και στην Γερμανία.
Στο site του συγκροτήματος διαβάζουμε θετικά δημοσιεύματα των τοπικών εφημερίδων για την ενέργεια και το κέφι που μεταδίδουν με τις live εμφανίσεις τους, καθώς και τα σχόλια από τις... ευχαριστημένες νεόνυμφες για την εμφάνιση του γκρουπ στο γαμήλιο πάρτυ τους.
Το συγκρότημα δεν έχει επίσημη δισκογραφία, αλλά εμείς θα τους ακούσουμε να παίζουν την dance Μισιρλού τους από μια demo ηχογράφησή τους.

Καλή ακρόαση





[Download]

Δεν υπάρχουν σχόλια: