Translate

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

172. Kathy and Tony Rich: Miserlou

Ένα συζυγικό ντουέτο, ο κύριος και η κυρία Rich, είναι οι "καλεσμένοι" για το σημερινό μας ποστ. H Kathy και ο Tony στα τέλη της δεκαετίας του '60 δούλευαν ως διασκεδαστές σε club ξενοδοχείων στα τουριστικά θέρετρα του όρους Pocono της Πενσυλβανίας.
Με απλό τρόπο, 2 φωνές και μια κιθάρα, χάριζαν όμορφες στιγμές στα ερωτευμένα ζευγάρια που περνούσαν τις διακοπές τους ή έκαναν το γαμήλιο ταξίδι τους εκεί.
O πρώτος (και πιθανώς μοναδικός) τους δίσκος με τίτλο "Kathy and Tony Rich Sing For Lovers" περιλαμβάνει μια συλλογή από τραγούδια αγάπης όπως το "Love story", "The way we are", "Close your Eyes", "Hooked on a Feeling", "Colour My World" και άλλα.
Στο εξώφυλλο του δίσκου αυτού αναφέρουν και κάποια στοιχεία από το δικό τους love story: «Θα το πιστέψετε; Έχουν τρεις χαριτωμένες κόρες-την Daw, την Leslle και την Amy- κι όμως ακόμα περνάνε τον μήνα του μέλιτός τους».
Η Μισιρλού τους πάντως με τους αραβικούς στίχους, είναι από τις πιο όμορφες που έχουμε ακούσει εδώ, τόσο ερμηνευτικά όσο και μελωδικά.

Καλή ακρόαση



[Download]

1 σχόλιο:

Rodia είπε...

Εχεις δικιο! Ωραιοτατη αυτη η Κυρια :)