Translate

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

275. Sahara Sands Band: Miser Lou

Η "Sahara Sands band" είναι μια πενταμελής μπάντα από τη Βόρεια Καλιφόρνια που παίζει μοντέρνα belly dance μουσική. Η SSB κάνει εμφανίσεις σε κλάμπ,φεστιβάλ.φοιτητικές κατασκηνώσεις και τοπικές γιορτές, παίζοντας παραδοσιακά και μοντέρνα κομμάτια προσαρμοσμένα στο δικό τους στυλ. Το γκρουπ στις εμφανίσεις του συνεργάζεται με δεκάδες χορεύτριες της κοιλιάς και για τον λόγο αυτό η ενορχήστρωση και το ύφος της μουσικής τους είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του χορευτικού σόου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, όταν τους κάλεσαν σε κάποια ραδιοφωνική εκπομπή, κουβάλησαν στο ραδιοφωνικό στούντιο και τις χορεύτριές τους. "Ξέρετε, εδώ είναι ραδιόφωνο" τους είπαν οι παραγωγοί της εκπομπής. Τα μέλη της μπάντας όμως επέμεναν και παρουσίασαν ραδιοφωνικά το... μουσικοχορευτικό τους θέαμα.
 Το 2006 οι "Sahara Sands" ηχογράφησαν ένα CD με 8 οριεντάλ κομμάτια με τίτλο "Shifting Sands". Από το CD αυτό θα ακούσουμε την Miser Lou.

Kαλή ακρόαση




[Download]

7 σχόλια:

agrampelli είπε...

γειά χαρά στις μισιρλούδες σου και σε σένανε:))

A.F.Marx είπε...

Kαλώς την! Είπα να βάλω μερικές ακόμα...

ΧΡΗΣΤΟΣ/Christos είπε...

Και πολύ καλά έκανες!!!! Άντε να φτάσουμε στις 300 να ανανεώσουμε το βιβλιαράκι! Αλλά, ξέχασα πως κατεβάζουμε. Να αυτά κάνεις που αργείς να ανεβάσεις... Καλημέρααααα!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ/Christos είπε...

Τη 275 και 276 τις κατέβασα μια χαρά με δεξί κλικ και "Αντιγραφή συνδέσμου ως....". Στις άλλες, απλά μου καταγράφει το σύνδεσμο και όχι το mp3 σαν αρχείο. Τι κανουμε????

A.F.Marx είπε...

Γεια σου Χρήστο.
Τα mp3 τα ανεβάζω πλέον στο kiwi6.com
Πας στη σελίδα που σε στέλνει ο σύνδεσμος και κλικάρεις στο "Download MP3".
Δοκίμασέ το

MUSIC JUNKIE είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ 275-276. ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ MBOX DRIVE(ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥFACEBOOK). ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΟΙΤΑΞΕΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

A.F.Marx είπε...

Ευχαριστώ.
Τα διορθώνω...
Δοκίμασε σε 1 λεπτό...