Translate

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

281. David Wayne : Miserlou


Ο κιθαρίστας David Wayne γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια. Από μικρό παιδί έδειχνε μια έμφυτη αγάπη για την μουσική. Ενδιαφερόταν για όλα τα στυλ μουσικής, από τους Beatles και τους Rolling Stones, μέχρι τον Mozart και τον Miles Davis.Στα 8 του χρόνια, οι γονείς του, του αγόρασαν την πρώτη του κιθάρα και ο μικρός David ξεκίνησε να διαβάζει μουσική και να μαθαίνει ακόρντα μελετώντας μόνος του τα βιβλία εκμάθησης κιθάρας του Mel Bay.

Στα 11 του χρόνια ήρθε η ώρα ν' αρχίσει ιδιαίτερα μαθήματα για να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο. Στα 3 χρόνια που ακολούθησαν ο David μελέτησε θεωρία της μουσικής και διδάχτηκε διαφορετικά στυλ και τεχνικές στην κιθάρα. Επιπλέον άρχισε να γράφει την δική του μουσική.

Στις δεκαετίες του '80 και του '90 ο David συμμετείχε σε διάφορες μπάντες, με τις οποίες ηχογράφησε αρκετά CD. To μεγάλο του πάθος ήταν οι live εμφανίσεις, καθώς ανέπτυξε το δικό του στυλ.

Από το 2003 ο David Wayne αποφάσισε να ηχογραφεί σόλο άλμπουμς κιθαριστικής μουσικής. Από το άλμπουμ "Songs of Yesterday" που κυκλοφόρησε το 2008 θα ακούσουμε την Miserlou του.

Καλή ακρόαση.



[Download]

Δεν υπάρχουν σχόλια: