Translate

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

314.Orquestra Voadora : Misirlou


H Orquestra Voadora (ιπτάμενη ορχήστρα) δημιουργήθηκε το 2008 από την συνένωση μουσικών που έπαιζαν σάμπα σε διάφορες ομάδες στους δρόμους του Rio de Janeiro στην διάρκεια του Καρναβαλιού.
Η ορχήστρα δημιουργήθηκε από την ανάγκη αυτών των ανθρώπων να παίζουν μουσική και τον υπόλοιπο χρόνο, μετά το τέλος του καρναβαλιού, προσεγγίζοντας και άλλα στυλ μουσικής. Η μπάντα πέρα από τα παραδοσιακά είδη της βραζιλιάνικης μουσικής, σάμπα, μπόσα νόβα, εμβατήρια κλπ, παίζει ροκ εντ ρολ, κλασικό ροκ, μουσική από ταινίες, έθνικ κλπ, προσπαθώντας να συγκεράσει τις ετερογενείς μουσικές προτιμήσεις των μελών της με δημοκρατικό τρόπο. Έτσι, η Orquestra Voadora έχει πια δημιουργήσει ένα "ατέλειωτο ρεπερτόριο".
Οι μουσικοί που την αποτελούν είναι οι Daniel Paiva, Sérgio Genovencio, Tiago Rodrigues και Vicente Quintela (τρομπέτες),Carlos Molina, Juliano B. Pires, Leonardo Campos και Márcio Sobrosa (τρομπόνια),André Ramos (βαρύτονο σαξόφωνο),Tim Malik (τούμπα), André Fioroti, Hugo Prazeres, Lula Mattos, Marcelo Azevedo και Pedro Araújo (κρουστά).
Ώρα όμως να δέσουμε τις ζώνες μας και να απογειωθούμε ακούγοντας την Μισιρλού από την βραζιλιάνικη "Ιπτάμενη Ορχήστρα".
Καλή ακρόαση.




[Download]

2 σχόλια:

Πειραχτήρι είπε...

Ο σύνδεσμος "download" δεν είναι ενεργός. Δες το σε παρακαλώ.

ΥΓ. Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου!

A.F.Marx είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ.
Διόρθωσα το λινκ, είναι ενεργό τώρα.