Translate

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Και ο Alexander το...βιολί του.


Μέρες eurovision... και ώπα!
Και να μην ασχολείται κανείς με το ευγενές αυτό "άθλημα", για λίγες ακόμα μέρες τα καλά μας κανάλια θα φροντίσουν να μη το ξεχάσουμε. Ο φετινός διαγωνισμός γίνεται στο Όσλο της Νορβηγίας, στην πατρίδα δηλαδή του περσινού νικητή Alexander Rybak, που με το σπαθί του ή μάλλον με το βιολί του κέρδισε την 1η θέση.
Με το σπαθί-βιολί του μπαίνει όμως ο Alexander και στην "μεγάλη Μισιρλουπαίδεια".
Στις live εμφανίσεις (και αρπαχτές μπορείς να τις πεις) που έκανε ο Alexander Rybak μετά την νίκη του,ένα από τα κομμάτια που παίζει είναι και η Misirlou.
Το πιο πάνω βίντεο είναι από μία συναυλία του Alexander τον Οκτώβρη του 2009.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να παρουσιάσω το νέο κομμάτι της "Μαγικής, Ξωτικής, Ομορφιάς" που άρχισα να οργανώνω σιγά-σιγά, την "Misirlou {TV}".
Πρόκειται για ένα παράλληλο blog,συνδεμένο με την "Μαγική Ξωτική Ομορφιά", στο οποίο θα περιλαμβάνεται μια επιλογή από τα καλύτερα video που κυκλοφορούν στο Youtube και έχουν σχέση με την Μισιρλού μας.
Το blog της Misirlou{TV} "φοράει" ένα πανέμορφο template, από τα λίγα free που κυκλοφορούν (αν όχι το μοναδικό) ειδικά κατασκευασμένο για video blog.
To link για την Misirlou{TV} υπάρχει μόνιμα στην επάνω μπάρα του blog για όποιον θέλει να επισκεφτεί το καινούργιο...κοσκινάκι μας.

3 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Λοιπόν, έχω να δηλώσω:
1. Ο Alexander και το βιολί του και το τραγούδι του το περσινό -με το "παραμύθι"- πολύ μου άρεσε (όχι που δεν το περίμενες, δλδ... :) )

2. Μεγιά το καινούριο κοσκινάκι, θα πάω να το (ξανα)σκαλίσω :))))

Kleitsos είπε...

Καλησπερα Νατασσακι. Γεια σου Γιωργο.
Γιατι δεν μπορω να κατεβασω τις Μισιρλουδες???? Σου εστειλα και mail.

Χρηστος(Press Zita) είπε...

Λαθος ονομα. Το Κλειτσος εινα για αλλα. Το Press Zita ή Χρηστος ειναι το συνηθισμενο μου. Αλλα, οπως και να με φωναξετε, εγω θ΄ακουσω.